استان فارس نخستین تولید کننده انجیرخشک در ایران است و شهرستان نیریز بعد
از استهبان رتبه دوم تولید و سطح زیر کشت انجیرخشک را دارد.
ذبیح اله
سیروسی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز گفت: برداشت محصول انجیر خشک از
اواسط مرداد آغاز میشود و تا نیمه مهر ادامه دارد.
سیروسی افزود: انجیرستانهای دیم نیریز از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول در جهان جایگاه ویژهای دارد.
وی
ادامه داد: بیش از هشت هزار هکتار از اراضی این شهرستان به باغهای انجیر
دیم اختصاص دارد که ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار آن مثمر و بقیه غیر مثمر و نهالهای
تازه کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز اظهار کرد:
پیشبینی میشود با توجه به بارندگیهای مطلوب سال زراعی جاری ۶ هزار و ۵۰۰
تن انجیر در شهرستان نیریز برداشت شود که هزار تن نسبت به سال قبل افزایش
خواهد داشت.
سیروسی افزود: انجیر نی ریز به کشورهای هند، چین، اروپای
شرقی و حوزه خلیج فارس صادر میشود، که نبود سرمایه گذاری مناسب و صنایع
تبدیلی در این بخش سبب میشود که ارزش افزوده این محصول نصیب کشور نشود.